Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Augusztus 11. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless nyaralt Heidi

Topless nyaralt Heidi

A németek szuperbombázója, Heidi Klum nem rejtegeti bájait szabadidejében sem, hiszen sok újat már nem tud mutatni a világnak magából.

Négy gyerek, folyamatos fotózások, és egy népszerű tehetségkutató vezetése mellett, ráfér a pihenés Heidi Klumra. Így most kapott is egy kis kimenőt férjurától, Sealtől. A német szépség pedig meg sem állt a tengerpartig, ahol modell mivoltát nem tudta levetkőzni. Ami azt jelenti, hogy minden gátlás nélkül hajlandó volt levetkőzni. Hiszen az ő szakmájában nem túl szerencsés, ha foltosan barnul le. Ennek pedig nyaralótársai örültek a legjobban, hiszen Heidi topless szaladgál egész álló nap.

Victoria egykori vezető Angyalának félmeztelenségén keresztül remekül megfigyelhető, hogy miként változott meg a teste legutóbbi szülését követően. Ugyanis már korántsem olyan testidomú, mint karrierje korábbi szakaszában, ami részben a kemény diétájának köszönhető. Viszont harmincnyolc évesen, négy gyerek után bármelyik nő kibékülne ezzel a testtel, ami Mrs. Samuelnek van.

Címkék: Heidi Klum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.